V MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM
studenata doktorskih studija iz oblasti građevinarstva, arhitekture i zaštite životne sredine

  24 - 25. oktobar 2019.
  Niš, Srbija
English
O simpozijumu
Značajni datumi
Teme
Prvo saopštenje
Kotizacija
Struktura učesnika
Zvanični jezik skupa
Program skupa
Naučni komitet
Organizacioni odbor
Mesto održavanja
Kontakt
 
O simpozijumu


Građevinsko-arhitektonski fakultet u Nišu Vas poziva da učestvujete na naučnom skupu:

V MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM

studenata doktorskih studija iz oblasti građevinarstva arhitekture i zaštite životne sredine

koji će se održati od 24-25. oktobra 2019. godine. Rok za prijavljivanje i dostavljanje rezimea za V međunarodni simpozijum studenata doktorskih studija iz oblasti građevinarstva, arhitekture i zaštite životne sredine „PhIDAC 2019“ je produžen do 28.06.2019. godine. Obaveštenje o prihvatanju rezimea biće upućeno autorima do 05.07.2019. godine. Rok za slanje kompletnog rada je 02.09.2019. godine.

Ovaj simpozijum treba da posluži kao forum gde studenti doktorskih studija iz oblasti građevinarstva, arhitekture i zaštite životne sredine imaju mogućnost da predstave rezultate svog naučnog rada.

S druge strane, uloga članova Naučnog komiteta je da analiziraju i diskutuju predstavljene rezultate i daju sugestije u cilju podrške budućem radu studenata doktorskih studija.

Simpozijum daje mogućnost studentima doktorskih studija da upoznaju način rada i sistem školovanja studenata iz drugih država i sa drugih fakulteta.

Članovi Naučnog komiteta recenziraće sve pristigle radove, a prihvaćeni radovi biće publikovani u Zborniku radova. Tokom održavanja skupa, autori će predstaviti svoje radove u okviru pojedinih sesija simpozijuma. Njihove prezentacije biće praćene diskusijama i sugestijama članova Naučnog komiteta i ostalih učesnika.

Takođe, programom rada predviđene su prezentacije naučnih knjiga, predavanja istaknutih naučnika, kao i okrugli stolovi sa aktuelnim temama.

Copyright © 2019 Milan Gocic. All rights reserved.