Позив за онлајн акредитовани семинар „Основе eTwinning-а као алата за реализацију пројектно-оријентисане наставе”

Пријављивање за семинар је могуће искључиво попуњавањем регистрационог формулара. Рок за пријаву је 5. март 2024. године, до 23:59 часова.

Погледајте ову поруку у вашем претраживачу (https://mailchi.mp/erasmusplus.rs/234234-1445336?e=76109275b0)
https://erasmusplus.rs/category/obrazovanje/?langkl=lat
ПОЗИВ ЗА ОНЛАЈН АКРЕДИТОВАНИ СЕМИНАР „ОСНОВЕ ETWINNING-А КАО АЛАТА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТНО-ОРИЈЕНТИСАНЕ НАСТАВЕ” (http://https//erasmusplus.rs/poziv-za-onlajn-akreditovani-seminar-osnove-etwinning-a-kao-alata-za-realizaciju-projektno-orijentisane-nastave-2/)

Фондација Темпус – eTwinning национални тим за подршку организује семинар „Основе eTwinning-а као алата за реализацију пројектно-оријентисане наставе” у онлајн формату путем пет видео-конференција/вебинарa у периоду од 18. марта до 3. априла 2024. године на платформи MS Teams према програму који можете да погледате на овом линку (https://fondacijatempus.sharepoint.com/:b:/t/grupazasaradnjusaskolama/EchIk9UfZAhOrO27BkxRhr8BdMiexDWuPFn_IZ3anTOTJQ?e=GKw5Ev) .

Циљна група су учитељи, наставници и стручни сарадници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама који су регистровани и валидирани на платформи, али немају искуства у раду на eTwinning-у.

Учешће на семинару је бесплатно.

Пријављивање за семинар је могуће искључиво попуњавањем регистрационог формулара (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=MywiFjYlvkSOe-NY0iKvXnhVsnBP8z1Ck4Ih9f9vtdhURFgwVk9ORko0VEVLNklPTTdKNU1ENjc3QyQlQCNjPTEkJUAjdD1n) . Рок за пријаву је 5. март 2024. године, до 23:59 часова.

Сви пријављени кандидати биће обавештени о статусу своје пријаве након затварања регистрације путем имејла на адресу наведену у пријави.

За додатне информације можете да се обратите eTwinning националном тиму за подршку на etwinning@tempus.ac.rs (mailto:etwinning@tempus.ac.rs) .