45. Međunarodna konferencija Vodovod i kanalizacija 2024

Poštovane/i,

Savez inženjera i tehničara Srbije organizuje 45. Međunarodnu konferenciju “Vodovod i kanalizacijaꞌ24”. Konferencija će se održati od 08. do 11.10.2024. godine u Brzeću na Kopaoniku, Hotel  <https://www.juniorhotel.rs/> "Junior“.

 

Suorganizatori Konferencije su ITNMS – Institut za tehnologiju nuklearnih i drugih mineralnih sirovina, Građevinsko-arhitektonski fakultet Niš, Institut za vodoprivredu “Jaroslav Černi”, Prirodno-matematički fakultet Novi Sad-Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Tehnološko-metalurški fakultet Beograd-Katedra za neorgansku hemijsku tehnologiju, Inženjerska akademija Srbije, IPIN - Institut za primjenjenu geologiju i vodoinženjering Bijeljina i JKP “Vodovod” Kruševac.

 

Konferencija se održava uz podršku Inženjerske komore Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije.

Kao prateći program Konferencije biće organizovan mini sajam izlagača i opreme za javno komunalna preduzeća.

Zadovoljstvo nam je da Vas ovim putem pozovemo da uzemete učešća u radu 45. Međunarodne konferencije “Vodovod i kanalizacijaꞌ24” i na taj način doprinesete njenom kvalitetu i uspešnosti.

 <https://www.sits.org.rs/include/data/docs3410.pdf> Prvo obaveštenje o konferenciji

 <https://www.sits.org.rs/include/data/docs3411.pdf> Prijava

Sve dodatne informacije, vezano za Konferenciju, mogu se dobiti u Savezu inženjera i tehničara Srbije na tel:, +381/11/3230-067, +381/11/3235-891 ili putem mejla  <mailto:office@sits.rs> office@sits.rs

S poštovanjem

Organizacioni odbor Konferencije „Vodovod i kanalizacija ‘24”