Семинар о рецензирању за истраживаче Универзитета у Нишу

Seminar ro recenziranju - Info.pdf

 

Seminar o recenziranju - Pozivnica.pdf

 

 

Поштована / Поштовани,

Универзитетска библиотека „Никола Тесла“, као централна библиотека Универзитета, поред тога што се стара о обавезном стручном усавршавању библиотекара, организовањем акредитованих и других курсева, организује и предавања, радионице и семинаре за све истраживаче Универзитета у Нишу.

Овим путем Вас обавештавамо да, због великог интересовања, у сарадњи сa Центром за промоцију науке, Универзитетска библиотека поново организује Семинар о рецензирању за истраживаче Универзитета у Нишу. Семинар је за ову прилику иновиран и проширен.

Овај семинар је, пре свега, намењен докторандима и млађим истраживачима, али и професорима и научним радницима из области друштвено-хуманистичких, техничко-технолошких, природно-математичких и медицинских наука.

 

Семинар ће се одржати у Великој сали Универзитета у Нишу, у петак, 10. маја 2024. године, у термину од 12 до 15 часова.

 

Из организационих разлога, за присуствовање семинару, потребно је пријавити се путем следећег линка: https://eforma.cpn.rs/prijava-za-seminar-o-recenziranju/

 

Пријављивање траје до 9. маја 2024. године.

Детаљније информације о предавању наведене су у позиву који Вам достављамо у прилогу.

Молимо Вас да својим истраживачима омогућите похађање овог семинара. Мејл сличне садржине послали смо и продеканима за наставу ваших факултета, као и колегама библиотекарима, с молбом да организују обавештавање.

 

 

С поштовањем,

 

Снежана Бојовић,

управник