Министарство просвете | Profformance+ | Вебинар "Евалуација процеса учења код студената"

Поштовани,

У прилогу достављамо позив за учешће на вебинару "Евалуација процеса учења код студената", у склопу међународног пројекта Profformance+ , који ће се одржати у уторак, 6. јуна 2023. године са почетком у 14 часова , у онлајн формату. Молимо Вас да позивницу из прилога проследите свим професорима и осталим релевантним учесницима у Вашој високообразовној институцији.

Пројекат има за циљ да подржи унапређење квалитета наставе и учења на високошколским установама у Европском простору високог образовања развијањем и промовисање алата за евалуацију рада наставника и система подстицаја, као и прикупљањем и дељењем добрих пракси. Из тог разлога, Profformance+ конзорцијум организује серију тематских вебинара, који ће омогућити учесницима да се упознају са методологијама наставе високог образовања у земљама које учествују у овом пројекту.

За сва додатна питања можете директно контактирати Милицу Сочанац на мејл адресу: [ mailto:milica.soicanac@prosveta.gov.rs | milica.socanac@prosveta.gov.rs ] или на број телефона: 011 / 362 26 10.

С поштовањем,


Сектор за међународну сарадњу и
европске интеграције

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ

Profformance+_ Vebinar_Evaluacija procesa ucenja kod studenata.pdf