Фондација Студеница КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКЕ СТИПЕНДИЈЕ 2023/24

Конкурс за стипендије 2023-24 - за факултете.docx

 

 

Поштовани,
Фондација Студеница отворила је нови циклус пријава за студентске стипендије који траје од 11. септембра до 21. октобра 2023. године.

Стипендије се додељују српским студентима који студирају на територији Републике Србије и у региону.

На конкурс се могу пријавити студенти било које године основних и мастер студија свих усмерења (друштвене, хуманистичке, биомедицинске и техниччке науке, уметност). Посебних неколико места биће остављено за бруцоше који показују лидерски потенцијал и друштвено су одговорни у својој заједници.Додатно ове године донета је одлука да се један број стипендија додели студентима који се определе за учитељска и наставничка занимања са циљем да се пружи конкретан допринос враћању угледа професији учитеља и наставника.

Најбоље рангирани кандидати – бруцоши имаће прилику да пошаљу пријаву за добијање стипендије. Такође ће се посебно узети у разматрање и пријаве студената учитељских и наставничких смерова, без обзира на годину студија.Више о условима и процедури пријављивања прочитајте на линку: [ http://sr.studenica.org/otvoren-konkurs-2023-2024.html | http://sr.studenica.org/otvoren-konkurs-2023-2024.html ]Позивамо заинтересоване студенте да се што пре детаљно обавесте на званичном сајту Фондације Студеница и пријаве на конкурс за стипендије.
С поштовањем,

Фондација Студеница

Крунска 89

11104 Beograd

[ http://sr.studenica.org/ | http://sr.studenica.org/ ]

[ mailto:studenicafoundation@gmail.com | studenicafoundation@gmail.com ]