Представљање Регионалног челенџ фонда и Трећег јавног позива за достављање Изјава о заинтерсованости, РПК Ниш, 16.06.2023. у 10.00ч

Poziv RCF_16062023_RPK Niš.pdf

RCF Najava Treceg poziva.pdf

Serbia - RCF Guideline.pdf

Поштовани,

Привредна Комора Србије - Регионална привредна комора Нишавског, Tопличког и Pиротског  управног округа и Регионални челенџ фонд (Regional Challenge Fund) Вас позивају на информативни састанак посвећен представљању Регионалног челенџ фонда и Трећег јавног позива за достављање Изјава о заинтерсованости.

Састанак ће се одржати у петак, 16. јуна 2023.године од 10.00 до 12.00 часова у ПКС - РПК Ниш, на адреси ул. Добричка 2,18000 Ниш.

Током састанка имаћете прилике да чујете о могућностима и бенефитима које Регионални челенџ фонд нуди, више информација о актуелном јавном позиву, као и да поставите питања представници Регионалног челенџ фонда.
Регионални челенџ фонд<https://rcf-wb6.org/> је финансијски механизам који подстиче запошљивост младих пласирајући грантове у опрему и инфрасктруктурне радове у образовним установама. Циљ је да се подрже оне образовне установе из региона Западног Балкана које имплементирају стручне или дуалне програме, на свим нивоима, у партнерству са компанијама и пратећи потребе привреде.
У два претходна јавна позива из Србије је пристигло око 60 пријава, а 16 је награђено са више од 7 милиона еура. Индивидуални грантови се крећу у износу од 150.000 до 600.000 еура. Више информација о претходним добитницима можете видети са листа добитника првог<https://rcf-wb6.org/the-results-from-the-first-call-for-expressions-of-interest-successful-projects/>  позива, као и другог<https://rcf-wb6.org/wp-content/uploads/2022/12/winning-applicant.pdf> циклуса.

Молимо Вас да уколико сте заинтересовани да присуствујете информативном састанку своје учешће потврдите на мејл: jelena.cvorovic@pks.rs<mailto:jelena.cvorovic@pks.rs> најкасније до среде 14.06.2023.г. до 15.00 часова.


Срдачно вас поздрављамо и очекујемо на догађају,