Copy

Новости у оквиру Еразмус + програма и остале вести у области образовања и младих

Вебинар: Еразмус+ KA2 пројекти партнерстава

Вебинар је намењен свим заинтересованим за учешће у Еразмус+ проjектима партнерстава за сарадњу и малих партнерстава у актуелном конкурсном року (23. март 2022. године). Током догађаја, учесници ће се упознати са овим типом пројеката, који за циљ имају развој, размену и примену иновативних пракси и спровођење заједничких иницијатива које промовишу сарадњу, узајамно учење и размену искустава на европском нивоу.

Вебинар се одржава у понедељак7. фебруара са почетком у 16 часова. За пријаву на догађај је потребно попунити кратак регистрациони формулар најкасније до понедељка7. фебруара у 12 часова.

Више информација о догађајима у Информативном центру погледајте на сајту Фондације Темпус.

 

У циљу бољег планирања активности Информативног центра, а како бисмо Вам пружили више информација и већу подршку, молимо Вас да попуните овај кратак упитник.
Попуните упитник

*Напомена: Упитник је анониман и информације ће се користити само за интерне потребе.


Истраживање Европске комисије

У току је истраживање Европске комисије које има за циљ да испита познавање и степен коришћења ресурса које нуде мреже Eurydice и Youth Wiki. Kако је Фондација Темпус контакт тачка ових мрежа, веома нам је значајно да попуните овај упитник и тиме дате мишљење о платформама, публикацијама и другим материјалима ових мрежа.

Молимо Вас да упитник попуните најкасније до 13. фебруара. Упитник се налази на линку: 
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/npp21

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp