Poziv za studente - Takmičenje u istraživačkom radu vezanom za implementaciu Agende 2030 u Srbiji

Poštovani,

Projekat Švajcarske i Nemačke razvojne saradnje „Reforma javnih finansija/Agenda 2030“ koji sprovodi Nemačka organizacija za medjunarodnu saradnju GIZ , objavio je poziv za takmičenje u istraživačkom radu vezanom za implementaciju Agende 2030 u Srbiji .

Poziv za učešće na srpskom i egleskom jeziku se nalazi u prilogu ovoj mejla. U okrivu poziva možete pogledati osnovne informacije o takmičenju, kao i uslove i predvidjenje nagrade za prva tri plasirana rada. Takodje informacije o takmičenju možete pogledati i na sledećoj web stranici: [ https://sdgs4all.rs/2022/02/24/takmicenje-u-istrazivackom-radu-vezanom-za-implementaciju-agende-2030/ |   sdgs4all.rs ]

Na konkurs se mogu prijaviti studenti (državljani i rezidenti Srbije) koji su trenutno upisani na akademski program ili diplomci koji su stekli zvanja pre ne više od 6 meseci.

Rok za dostavljanje radova je 15. maj 2022. godine . Radove treba poslati na sledeće email adrese: [ mailto:milica.andrejevic@giz.de | milica.andrejevic@giz.de ] i [ mailto:milena.altmeyer@giz.de |
              milena.altmeyer@giz.de ] .

U skladu sa tim, ovim putem želimo da vas zamolimo da informaciju o takmičenju objavite na vašim revenatnim mrežama koje su dostupe široj grupi studenata.

Hvala puno unapred.

Srdačan pozdrav,Milica Andrejević

Project ManagerPublic Finance Reform – 2030 AgendaDeutsche Gesellschaft für Internationale

Zusammenarbeit (GIZ) GmbH