OROOK poziv: Sajam gra─Ĺevinarstva 2022.

Posetite SEEBBE 2022

Poštovana/i,

­čôó Ne propustite da u svoj kalendar uvrstite SEEBBE 2022 (https://sajamgradjevine.rs/sr/pocetak/) !

­čöö Vode─çi sajamski doga─Ĺaj u gra─Ĺevinskoj industriji u regionu jugoisto─Źne Evrope – 46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE, bi─çe odr┼żan od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Specijalizovana me─Ĺunarodna manifestacija obuhvati─çe sve segmente gra─Ĺevinske industrije – od istra┼żivanja i projektovanja, preko izgradnje i odr┼żavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Sajam ─çe posetiocima ponuditi najsavremenije materijale, gra─Ĺevinske mašine, ure─Ĺaje i alate koji se koriste u gra─Ĺevinarstvu, i predstaviti nove tehnologije i materijale za izolaciju od vlage i buke. Tako─Ĺe, u ponudi ─çe se na─çi i liftovi, a kao finalna delatnost, uklju─Źen je dizajn i opremanje enterijera.

­čîčKao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski doga─Ĺaj ─çe za u─Źesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj u─Źesnika iz branše bi─çe nova mogu─çnost za postizanje razli─Źitih vidova saradnje i razvijanje biznisa­čîč

­čĺíSve informacije za posetioce mo┼żete na─çi na linku SEEBBE 2022 - Posetioci (https://sajamgradjevine.rs/sr/za-posetioce/informacije-za-posetioce/) .
Vidimo se na Sajmu!
OROOK tim